Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Κώστα Βάρναλη 14 Νέα Ιωνία 2102724074, Αττική, Greece

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Πώς να απαλλαγείτε από τη δυσοσμία των ποδιών


Φορώντας παπούτσια που σας αγχώνουν προσεύχεστε τα σπίτια των φίλων σας να μην έχουν μοκέτα και παίζοντας μπόουλινγκ ξυπόλητες είναι ο χειρότερος εφιάλτης σας. Ακούγεται σαν να είστε εσείς; Μπορεί να έχετε τη φοβία της δυσοσμίας των ποδιών.
Έντονος φόβος καταστάσεων που περιλαμβάνει την απομάκρυνση των παπουτσιών που προκαλείται γενικά από πολύχρονη δυσοσμία στα πόδια.
Τέλος όμως, υπάρχει λύση για τα δεινά υποδήματά σας. Διαβάστε για να θεραπεύσετε τα δύσοσμα πόδια και να μπορείτε να περπατάτε πάλι γυμνοί! Ξυπόλητοι δηλαδή...

Χρησιμοποιήστε αποσμητικό
Κάθε πάσχων από δύσοσμα πόδια τα έχει καλύψει με αντιϊδρωτικό ή άρωμα σε απόγνωση ή άλλο σε κάποιο στάδιο μόνο και μόνο για να μην πετύχει. Αρώματα και αντιϊδρωτικά μασχάλης δεν απευθύνονται στα προβλήματα των δύσοσμων και ιδρωμένων ποδιών, κάτι στο οποίο βασίζονται τα βακτήρια των ποδιών που προκαλούν τη μυρωδιά. Ευτυχώς, υπάρχει μια ολόκληρη σειρά από αποσμητικά προϊόντα για τα πόδια ειδικά σχεδιασμένα να στοχεύουν και να εξαφανίζουν τη μυρωδιά που προκαλούν τα βακτηρίδια θεραπεύοντας τα δύσοσμα πόδια. Μια αποσμητική κρέμα ποδιών είναι ένας άλλος κατάλληλος τρόπος για να χτυπήσετε τα δύσοσμα πόδια.
Αποστειρώστε
Η άσχημη οσμή που προκαλείται απ' τα βακτήρια που κρύβονται στα παπούτσια σας, θα παραμείνει στα πόδια σας πολύ καιρό αφού τα έχετε βγάλει. Καταπολεμήστε τα βακτήρια κατά μέτωπο χρησιμοποιώντας αντιβακτηριακό σαπούνι στα πόδια κάθε φορά που κάνετε ντους. Τρίψτε με λίγες σταγόνες τεϊόδεντρου τα πόδια μετά το ντους για να απομακρύνετε τα βακτήρια.
Παραμείνετε στεγνοί
Τα υγρά, ιδρωμένα παπούτσια είναι έδαφος αναπαραγωγής βακτηρίων για τη δυσοσμία. Σταματήστε την επέκτασή τους διατηρώντας τα στεγνά. Για μια γρήγορη λύση «Κάν' το μόνος σου» μπορείτε να πασπαλίσετε λίγη μαγειρική σόδα ή ταλκ μέσα στα παπούτσια σας. Εναλλακτικά, τα καταστήματα υποδημάτων γενικά προσφέρουν μια σειρά από απορροφητικά ένθετα που μπορείτε να τοποθετήσετε διακριτικά μέσα στα παπούτσια για να θεραπεύσετε τα δύσοσμα πόδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου