Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Κώστα Βάρναλη 14 Νέα Ιωνία 2102724074, Αττική, Greece

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Nails art φτιαγμένα από μια χαρτοπετσέτα


Η τεχνική της χαρτοπετσέτας γίνεται όλο και πιο γνωστή στα nails art σχέδια και αποτελεί μια πολύ καλή ιδέα αν θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό στο επόμενο μανικιούρ σας!

Στα nails art, για να πετύχετε τεχνική της χαρτοπετσέτας θα χρειαστείτε ψαλίδι , χαρτοπετσέτα λευκή με σχέδια ,χρωματιστό βερνίκι νυχιών, διάφανο βερνίκι νυχιών και λίμα. Με τη βοήθεια του ψαλιδιού κόβουμε τη χαρτοπετσέτα σε κομμάτια, ανάλογα με το σχήμα των νυχιών μας.

Βάφουμε τα νύχια μας με το χρωματιστό βερνίκι και κολλάμε τα κομμάτια χαρτοπετσέτας ανάποδα πάνω σ’αυτά ,ώστε το σχέδιο να βλέπει την επιφάνεια του νυχιού. Πιέζουμε ελαφρά για να κολλήσει και στη συνέχεια περνάμε το διάφανο βερνίκι νυχιών ,ώστε να βραχεί το κομμάτι της χαρτοπετσέτας και να εμφανιστεί το σχέδιο. Με το δάχτυλό μας τσακίζουμε το κομμάτι της χαρτοπετσέτας που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του νυχιού προς τα κάτω και το τραβάμε απαλά ή χρησιμοποιούμε τη λίμα για να το αφαιρέσουμε.

Τέλος αφήνουμε τα νύχια μας να στεγνώσουν. Αν θέλουμε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και χρωματιστή χαρτοπετσέτα με σχέδια όπως γραμμές ,λουλούδια ,τετράγωνα κ.ά. Μόνο που το σχέδιο της χαρτοπετσέτας το εφαρμόζουμε κανονικά προς τα πάνω στα nails art! Δείτε στις εικόνες που ακολουθούν παρακάτω μερικά από τα καλύτερα σχέδια με χαρτοπετσέτα που ξεχωρίσαμε!