Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Κώστα Βάρναλη 14 Νέα Ιωνία 2102724074, Αττική, Greece

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Αν κάθε φορά που βάφεις τα νύχια σου καταλήγεις να έχεις βάψει και το περισσότερο δέρμα γύρω από αυτά δες ένα πολύ απλό tip για να βάφεις από’δω και πέρα μόνο τα νύχια σου!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγη βαζελίνη και μπατονέτες.

Δες πώς να το κάνεις..

1. Βούτα μία μπατονέτα στη βαζελίνη και πέρνα με αυτήν το δέρμα γύρω από τα νύχια σου προσεκτικά για να μην ακουμπήσεις τα νύχια.
2. Βάψε τα νύχια σου ως συνήθως και περίμενε να στεγνώσουν.
3. Χρησιμοποίησε μία καθαρή μπατονέτα για να καθαρίσεις τα υπολείμματα από τη βαζελίνη.


Βάζοντας βαζελίνη γύρω από τα νυχια σου ακόμα και αν βάψεις με το βερνίκι σου το δέρμα γύρω από αυτά αυτό θα κολλήσει πάνω στη βαζελίνη και δε θα περάσει στο δέρμα σου. Έτσι έχεις κάθε φορά ένα τέλειο μανικιούρ.

Ένα χρήσιμο tip για να βάψεις τα νύχια σου στο... άλλο χέρι!


Αριστερόχερας ή δεξιόχειρας αν το μανικιούρ στο σπίτι σε παιδεύει γιατί δεν μπορείς να βάψεις καλά τα νύχια με το άλλο σου χέρι, σου έχουμε τη λύση...
 Είναι κρίμα να έχεις εφοδιαστεί με όλα τα απαραίτητα σύνεργα για να περιποιηθείς τα χέρια σου στο σπίτι και το αποτέλεσμα να είναι σκέτη καταστροφή στο ένα από τα δυο χέρια! Δες τι μπορείς να κάνεις...
1. Kάθισε μπροστά από ένα τραπέζι και φέρε το χέρι σου μπροστά σου παράλληλα με το σώμα σου.
2. Έχε το μπουκαλάκι με το βερνίκι κοντά και βάλε στο πινελάκι την απαιτούμενη ποσότητα.
3. Άπαξ και το πινέλο ακουμπήσει το νύχι σου τράβηξε το πινέλο στην ευθεία ώστε να σχηματίσεις ίσια γραμμή. Γαι να πετύχεις την καμπυλότητα που απαιτείται για να βαφτεί σωστά το νύχι, όταν ξεκινάς να απλώσεις το χρώμα, πιέσε ελαφρά το πινελάκι ώστε να "ανοίξει" και να βάψει και τα πλαινά σημεία χωρίς να χρειαστεί να το κουνήσεις.

 Έτσι ο πινέλο θα κάνει για σένα τη δουλειά όπως πρέπει χωρίς να λερωθείς!

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Νύχια με τζελ. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα


Τα νύχια με gel είναι τεχνητά νύχια και μοιάζουν πολύ με τα φυσικά νύχια. Αυτά είναι λεπτά, διάφανα και ελαστικά και μπορούν να εφαρμοσθούν ακόμα και σε εγκυμονούσες γυναίκες. Το gel έχει πυκνή σύσταση και στεγνώνει με την βοήθεια ειδικής λάμπας UV.
Οι τιμές κυμαίνονται από 30 – 60 ευρώ και η συντήρηση κοστίζει περίπου 25 ευρώ.

Πλεονεκτήματα τζελ νυχιών:

1.Είναι η μοναδική μέθοδος που κάνει τα νύχια να φαίνονται τόσο φυσικά.
2.Το gel είναι άοσμο. 
3.Σπάνια, αποκολλάται από το νύχι.
4.Εάν έχεις την συνήθεια να τρως τα νύχια σου (τα νύχια δεν είναι για να τα τρώμε ε!), αυτή η μέθοδος θα σε βοηθήσει να μακρύνεις τα φυσικά σου νύχια και να δημιουργήσεις μεγαλύτερη βάση νυχιού.


Μειονεκτήματα τζελ νυχιών:

1.Θέλει αρκετό χρόνο για να τοποθετηθεί -- μία έσως μίαμιση ώρα.
2.Φεύγει μόνο με λιμάρισμα,(αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό αποφεύγεις και το ασετόν άμα το κάνεις με προσοχή για να μην έχεις τραυματισμό του νυχιού). 

3.Σε περίπτωση που σπάσει ή ραγίσει, θα πρέπει να αλλάξεις όλο το νύχι.




Θέλετε νύχια λαμπερά, λεία χωρίς πετσάκια;



Μπορείτε τώρα με τρόπο απλό και γρήγορο να αποκτήσετε τα πιο όμορφα χέρια! Φτάνει να ακολουθήσετε πιστά τις παρακάτω οδηγίες!

Υλικά:
Μισό ποτήρι κρασιού λεμονι
2 κουταλιές σούπας λάδι
1 κουταλιά σούπας σόδα μαγειρικής

Εκτέλεση:
Ανακατέψτε καλά τα υλικά σας, ρίξτε τα σε μαι μικρή λεκανίτσα και μετά μουλιάστε τα χέρια σας εκεί μέσα για περίπου ένα τέταρτο. Μετά θα διαπιστώσετε ότι τα πετσάκια έχουν μαλακώσει τόσο πολύ που ακόμα και με μια απλή λίμα μπορείτε να τα ξεφορτωθείτε. Το αποτέλεσμα; Καταπληκτικό!κτήσετε τα πιο όμορφα χέρια! Φτάνει να ακολουθήσετε πιστά τις παρακάτω οδηγίες!



Tip !!! Πώς μπορώ να φωτίσω κάποιο βερνίκι, το οποίο δείχνει θαμπό επάνω μου;





Είναι σύνηθες το φαινόμενο, να αγοράζουμε κάποια απόχρωση βερνικιού, η οποία στην πορεία αποδείχτηκε κάπως άτονη επάνω μας. Το λευκό βερνίκι στην προκειμένη, μπορεί να βοηθήσει. Χρησιμοποιείστε λοιπόν, το λευκό βερνίκι, προκειμένου να φωτίσετε το χρώμα του βερνικιού σας. Τοποθετώντας το ως βάση, σε κάποιο άλλο βερνίκι, μπορεί να δώσει μεγαλύτερη ένταση στην απόχρωσή του – αυτό για τις περιπτώσεις που το προϊόν στο μπουκάλι δείχνει περισσότερο έντονο, απ’ ότι στα νύχια σας.