Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Κώστα Βάρναλη 14 Νέα Ιωνία 2102724074, Αττική, Greece

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Μακάρι να είχαν την θέληση της όλοι ......



Οι γονείς της Έμιλυ, της έδειξαν φωτογραφίες με παιδάκια που έπασχαν από καρκίνο και της είπαν ότι τα μαλλιά της θα μπορούσαν να γίνουν περούκα γι'αυτά.

Μήπως θα έπρεπε να ακολουθήσουμε και εμείς το παράδειγμα του μικρού κοριτσιού , που στην ουσία δεν είναι καθόλου "μικρό" ....






Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Τα πιο ανοιξιάτικα nail polish για να εντυπωσιάσεις!



Επιτέλους, ήρθε η άνοιξη και μαζί της έφερε τα πιο fashionable και χρωματιστά μανικιούρ. Αν, λοιπόν, η διάθεσή σου δεν μπορεί να αντέξει άλλο κόκκινο, μπορντό ή οποιαδήποτε άλλη σκούρα απόχρωση manicure, ήρθε η στιγμή να ανακαλύψεις τα νέα ανοιξιάτικα χρώματα. Το ροζ σε όλες του τις αποχρώσεις, το κοραλλί, το λευκό, το χρώμα της μέντας, αλλά και το τιρκουάζ είναι τα χρώματα τα όποια θα πρωταγωνιστήσουν στα ράφια των καταστημάτων αυτή τη σεζόν.


Με ποιο τρόπο να περιποιηθείς τα νύχια σου αν είναι ξηρά


Τα ξηρά νύχια είναι για πολλές γυναίκες σοβαρό ζήτημα, καθώς σχηματίζουν αρνητική εντύπωση στους άλλους, ακόμη κι αν το σύνολο της εμφάνισής τους είναι προσεγμένο. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για το γεγονός του γάμου, όπου μόνο η τελειότητα είναι αρκετή.

Αν τα νύχια σας είναι εύθραυστα, ραγισμένα, λεπτά ή με πτυχώσεις τότε το πρόβλημά σας μπορεί να είναι η ξηρότητα. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκληθεί από μια σειρά πραγμάτων, όπως η χρήση δραστικών χημικών ουσιών, τα εργαλεία μανικιούρ, η έλλειψη γαντιών ή ακόμη και απλή γήρανση.

Ευτυχώς, το πρόβλημα είναι αρκετά εύκολο στη θεραπεία εφ 'όσον είστε πρόθυμες να πάρετε τα μέτρα σας γι αυτό.

Θα χρειαστείτε ένα προϊόν ενυδάτωσης ή βαζελίνη και μια λοσιόν χεριών.

Ενυδατώνει τα νύχια σας την ώρα του ύπνου. Οι λιπαρές κρέμες ή η βαζελίνη λειτουργούν πολύ καλά. Κάποιοι προτείνουν ακόμη και επάλειψη των χεριών με βαζελίνη και τύλιγμα με ειδικά βαμβακερά γάντια στο κρεβάτι.

Μουλιάστε τα νύχια σας σε λάδι για λίγο. Το ελαιόλαδο λειτουργεί θαυμάσια, και το ίδιο μπορούν να επιτύχουν τα λάδια μπάνιου και σώματος, αν και θα χρειαστεί να αραιώσετε τα έλαια μπάνιου, πριν απολαύσετε την περιποίηση που θα σας προσφέρουν.

Αποφύγετε την υπερβολική χρήση ασετόν, καθώς το ασετόν ξηραίνει τα νύχια σας. Εάν αγαπάτε το βερνίκι σας πάρα πολύ και θέλετε να βάφετε ανελλιπώς τα νύχια σας, προσπαθήστε να βρείτε ένα remover χωρίς ακετόνη.

Φοράτε πάντοτε τα γάντια σας όταν καθαρίζετε με χημικές ουσίες ή πλένετε τα πιάτα. Τα νύχια και τα χέρια σας θα σας ευχαριστούν γι αυτό.

Αν τα νύχια σας παραμένουν ξηρά, καλό θα ήταν να απευθυνθείτε στον γιατρό. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα επίμονα ξηρά νύχια μπορεί να είναι ένα σύμπτωμα κάποιας ασθένειας ή ανεπάρκειας.

Ανεξαρτήτως της θεραπείας, θα πρέπει να φοράτε κρέμα τακτικά για να προφυλάξετε τα χέρια και τα νύχια σας από την ξηρότητα. Ένας συνδυασμός αντηλιακών λοσιόν είναι απολύτως απαραίτητος για την υγεία των χεριών σας και ιδιαίτερα ένα φυσικό προϊόν αποτελεί ακόμα καλύτερο μπόνους.

Αποφύγετε το μόνιμο μανικιούρ αν έχετε ξηρά νύχια. Μάθετε να αγαπάτε τα νύχια σας με τη φυσική, υγιή τους εμφάνιση, καθώς ένα εξεζητημένο ακρυλικό μανικιούρ θα σας τη στερήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι να αποκατασταθούν πλήρως.

Κρατήστε το ακρυλικό για πολύ ειδικές περιπτώσεις, αν δεν μπορείτε να το στερηθείτε καθόλου.